IPL ontharing

Voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei

ipl ontharen
IPL definieve ontharing

De definitieve oplossing voor ongewenste haargroei.

Nooit meer scheren, harsen of epileren? Kies dan voor Intense Pulse Light (IPL): een lichttherapie, waarbij uw ongewenste haren op een heel snelle, vrijwel pijnloze en absoluut veilige manier blíjvend worden verwijderd. Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over IPL:

Hoe worden de haren met IPL verwijderd?

Het IPL-apparaat is geen laser, maar een flitslamp. Deze zet lichtflitsen om in warmte, die via het pigment van het haar bij de haarwortels komt. Omdat de haarwortels door de warmte worden vernietigd, is het haar niet meer in staat terug te groeien. Het IPL-apparaat produceert lichtenergie in één, of enkele pulsen. Deze lichtenergie wordt direct opgenomen door het pigment in het haarzakje.
Dit duurt minder dan een seconde, lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om huidveiligheid te garanderen.

Wat te doen voor en na een behandeling?

De beste resultaten worden behaald bij een lichte huid met donkere haren. Om die reden kunt u gedurende de behandelingen beter zelf niet zonnen, onder de zonnebank gaan of een zelf bruinende crème gebruiken. Daarnaast wordt u verzocht om vanaf 6 weken voor de eerste behandeling, en tussen de behandelingen door, uw haren alleen nog maar te scheren of te knippen.
De behandeling zelf is vrijwel pijnloos. En door de absolute huidvriendelijkheid van de IPL-onthaarmethode kunt u na de behandeling gewoon direct alle dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Voordelen van IPL ontharen:

* Beharing komt niet weer terug
* Zeer snel resultaat
* Vrijwel pijnloos
* Absoluut veilig
* Betaalbaar

Intake en proefbehandeling:

Tijdens het intakegesprek noteert de behandelaar uw gegevens en neemt eventuele contra indicaties met u door. Tijdens de proefbehandeling zullen een paar lichtflitsen worden gegeven in het te behandelen gebied, om de huidreactie te bepalen. De eerste volledige behandeling vindt plaats 48 uur na de proefflitsen.

Met haar IPL-behandelingen is Beautycare Velp de goedkoopste  uit de regio. Kijk snel naar onderstaande prijzen.

Prijslijst

Download de IPL prijslijst als pdf via deze link

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek met Ethel Jochemsen of klik op de contact knop hieronder.