Menu Sluiten
Lichaamspakking

De voordelen van Universal Controur Wrap:

- Werkt op plaatsen waar moeilijk afslanking bereikt kan worden
- Is een geweldige start voor een vermageringskuur
- Verstrakt en verstevigt de huid na zwangerschap of groot gewichtsverlies
- Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid
- Is voor iedereen die er goed uit wil zien en werkt snel.

lichaamspakking

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over Body Wrap? Bel dan 026-3610757. Of loop vrijblijvend even bij ons binnen.

Prijslijst
Prijs per behandeling € 75,00
Kuur van 3 behandelingen € 210,00
Let op : Te vaak gebeurd het dat er mensen niet op de afspraak komen, vandaar dat we een vooruitbetaling vragen van € 30,-- .

Deze aanbetaling verrekenen we met de behandeling.

UCW lichaamspakking

Ontslakken met de bekende Universal Contour Body Wrap.

Wetenschappelijk bewezen door de
University of Westminster

Wrap is een ontslakkingsmethode die iedereen helpt af te slanken. Gegarandeerd 15 centimeter bij de eerste behandeling. U wordt ingewikkeld met bandages, die gedrenkt zijn in een bijzonder concentraat. Dit concentraat bestaat uit Dode Zee klei, andere zee- en bodemextracten, en verschillende natuurlijke mineralen. Wanneer het lichaam is omwikkeld met deze bandages, werkt dit als een grote omslagdoek. De spiermassa wordt ontzuurd en geremineraliseerd.

De Body Wrap is een ontslakkingsmethode die de huidspanning verbetert, littekens verzacht en zwangerschaps-striemen minder zichtbaar maakt. Mensen met huidproblemen als psoriasis en eczeem profiteren in het bijzonder van de Body Wrap. Positieve verandering is al na één behandeling zichtbaar.

Deze bodywrap-methode is ontwikkeld in de gezondheidszorg, speciaal voor mensen met nier-, lymfe- en leverproblemen. Het laat zich raden dat een goede doorstroming van het lichaam hierdoor verzekerd is. Het ontslakkend- (afslankend) effect houdt – naar gelang uw eigen levenswijze – een half jaar tot een jaar stand.

Gifstoffen in het lichaam ontstaan door factoren als narcose, ziekte, medicijnen, stress, verkeerde voeding, roken, alcohol, bewegingsbeperking of snel gewichtsverlies. Deze gifstoffen worden opgeslagen in een vloeistof die zich tussen de vetcellen bevindt. Die tussencelvloeistof bestaat voor 34 tot 69 % uit puur gif, en zwelt hierdoor behoorlijk op. Universal Contour Wrap verwijdert deze gifstoffen, waardoor de zwelling afneemt en de huid weer strakker en mooier wordt. Cellulite die door het opzwellen van de tussencel-vloeistof en een slechte lymfewerking ontstaat, wordt hierdoor meteen doelmatig aangepakt.

Versteviging en verstrakking

Het is niet ongewoon dat een klant, na een kuur van meerdere behandelingen, een maatje kleiner in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze verzorging. Tevens doen we aan cosmetisch maatwerk, doordat we tijdens de behandeling probleemzones als billen, dijen, borsten en buik extra kunnen behandelen.

Een revitaliserende behandeling

De elastische windels zijn gedrenkt in een zeeklei-oplossing, en omvatten het lichaam in een warme omslag. Afvalstoffen verlaten hierdoor snel het lichaam. De windels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten af. De huid voelt dan zijdezacht aan en je hoeft je na een behandeling niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt, zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg. Na behandeling met de Universal Contour Wrap zit je letterlijk beter in je vel.  Alsof het lichaam opgelucht is om van een pak gifstoffen verlost te zijn. De hele behandeling is in minder dan 2 uur voltooid.
detoxwrap

Ons advies voor een slanker en gezonder lichaam

We raden iedereen een kuur van 3 behandelingen aan. Het optimale resultaat bereik je wanneer elke volgende behandeling 7 tot 10 dagen later plaatsvindt. Of er meer behandelingen nodig zijn hangt af van meerdere factoren: hoeveel  centimeterverlies je wenst te bereiken, of je de behandeling combineert met een dieet, hoe los je huid op bepaalde plaatsen is en hoe vast de reeds gevormde cellulitis is. De afslankende werking van de behandeling is heel populair. Niettemin blijven de gezondheidsaspecten van de behandeling van centraal belang.

Scroll Up