Schoonheidsspecialiste Desiree

Voor een soepele, mooie huid.

Veel mensen zijn niet tevreden over de conditie van hun huid. Een schoonheidsspecialiste is dan de juiste persoon om je te helpen de huid weer in een goede conditie te krijgen, en te houden. De huid is continu in beweging en staat voortdurend bloot aan invloeden van buitenaf. De huid is dan ook ons grootste orgaan, reden te meer om haar te koesteren.

Onze schoonheidsspecialiste Desiree werkt met de producten van Extenso. Deze producten bevatten alleen natuurlijke ingrediënten waaronder huidolie zonder dierlijke werkstoffen of olie met mineralen. Al deze producten zijn dierproefvrij. De parfum die is toegevoegd is op natuurlijke basis.

Met onze Extenso producten combineren we diverse reinigende, ontspannende en liftende behandelingen met een ontspannende massage. Elke behandeling wordt speciaal afgestemd op uw huid.

Desiree heeft op dit moment een klantenstop. Zodra ze weer nieuwe klanten aanneemt zullen we dit op de website vermelden.

Prijslijst
Beautycare Schoon ± 60 min
Reinigen van de huid, zo nodig epileren/verven wenkbrauwen, harsen, diepte reiniging, verwijderen onreinheden, korte massage, masker en dagverzorging
€ 32,50
Beautycare Compact ± 30 min
Wenkbrauwen epileren en/of verven harsen gezicht
€ 22,50
Beautycare Relax ± 90 min
Inclusief ampul afgestemd op uw huid en voetenscrub, basisreiniging, zo nodig epileren/verven wenkbrauwen, harsen, dieptereiniging, verwijderen onreinheden, massage en ampul, voetenscrub, masker en dagverzorging.
€ 57,50
Beautycare Vitamientje ± 90 min
Behandeling met vitamine E capsule, basis reiniging, zo nodig epileren/verven wenkbrauwen, harsen, dieptereiniging met vitamine toevoer, verwijderen van onreinheden, massage met vitamine E capsule, hand- en voetmasker, gezichtsmasker en dagverzorging.
€ 57,50
Deelbehandelingen:
Epileren wenkbrauwen
Verven wenkbrauwen of wimpers
Verven wenkbrauwen en wimpers
Epileren en verven wenkbrauwen
Harsen 1 gelaatsdeel
Harsen gezicht, kin en bovenlip

Harsen onderbenen

Harsen hele benen

€   7,50
€   7,50
€ 12,50
€ 12,50
€   7,50
€ 15,00

€ 20,00

€ 35,00

Let op: Alléén contante betaling mogelijk!